Davlumbaz Söndürme Sistemi
Mutfak davlumbaz söndürme sistemleri, davlumbazın büyüklüğüne, kullanım amaçlarına ocak ve baca sayısına göre her mutfak için özel tasarlanıp, NFPA 17A-96 standartlarına göre projelendirilerek uygulanmalıdır.
Söndürücü madde, ıslak kimyasal olarak bilinen bir çözeltidir. Otomatik veya manuel olarak söndürücü madde nozullardan yangın mahalline püskürtülür. Sıcak yağlarla reaksiyona girerek yanan yüzeyde köpük tabakası oluşturur. Bu tabaka söndürme işlemi sonrası su kullanılarak yüzeyden çok kolay temizlenir ve mutfak araç gereçleri her hangi bir zarar görmeden, yapılan işe hızlı bir şekilde geri dönülmesini sağlar.
Kullanım alanları:
- Endüstriyel Mutfaklar
- Kafe ve Restoranlar
- Otel Mutfakları